Hai Romania! Fetele joacă astăzi meciurile din grupă la FIBA 3×3 Europe Cup

Naționala feminină de baschet 3×3 își joacă astăzi meciurile din grupă la FIBA 3×3 Europe Cup de la Amsterdam. România va întâlni Ungaria de la 16.15, ora României și Elveția de la 21.55. Meciurile pot fi urmărite live pe www.youtube.com/fiba3x3.

Gabriela Mărginean, Sonia Ursu, Anca Șipoș și Andra Haas vor juca astăzi 20 de minute efective de foc, împotriva a doua dintre cele mai bune naționale de baschet 3×3 din Europa. Ungaria, principalul cap de serie la Europene și echipa care ne-a învins în finala de la București din 2016.

Din lotul Ungariei, care a cucerit titlul anul trecut, au rămas Alexandra Theodorean și Dora Medgyessy, MVP-ul ediției 2016. Principala noutate o reprezintă pivotul Bettina Bozoki, 1,91m întălțime, care a fost cea mai bună marcatoare și a fost aleasă în echipa ideală de la recentele mondiale din Franța, unde Ungaria a ocupat locul doi.

Elveția este o altă adversară redutabilă, de care România a trecut în prelungiri anul trecut în semifinale, în drumul către medaliile de argint.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.