Ramona Farcău (Maier), pe terenul de baschet la Tulcea Street Play

Ramona Farcău, legenda handbalului românesc, care se va retrage din activitate în această vară, a fost prezentă pe terenul de baschet la Tulcea Street Play, a cincea etapă din circuitul național Sport Arena Streetball Tour 2017.

Golgheter la Jocurile Olimpice de la Beijing, când a terminat pe locul șapte cu naționala României, vicecampioană mondială în 2005 și multiplă campioană națională cu HC Zalău și Oltchim, Ramona Farcău a fost bucuroasă să încerce un sport nou, baschet 3×3, care va fi prezent începând din 2020 și la Jocurile Olimpice.

„A fost o plăcere sa răspund pozitiv invitatiei venite din partea DJTS Tulcea și a Asociației Terra Semper Fidelis, de a participa la competiția Tulcea Street Play 3×3. Consider ca prin astfel de evenimente putem determina tinerii să facă sport. Astfel de acțiuni apropie oamenii de sport, deschid noi orizonturi și contribuie la dezvoltarea sportului românesc” a scris Ramona pe contul ei de Facebook.

Marea campioană își va încheia oficial cariera de handbalistă pe 5 august când la Râmnicu Vâlcea vor avea loc meciul și festivitatea de retragere.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.