FULL GAME| Team Romania Vs. CSU Târgu Mureș Open Masculin SF Turneul Final

Semifinala de la Open Masculin de la Constanța dintre Team Romania și CSU Târgu Mureș a fost unul dintre cele mai strânse meciuri de sezonul trecut. Emoții, tensiune, cu o miză pe măsură, calificarea în finala ce putea aduce un loc în circuitul FIBA 3×3 World Tour.

Team România nu pierduse meci până acel moment, ba chiar ajunsese la 21 de puncte în ambele meciuri din grupă, iar apoi în sferturi trecuse de Tomahawk Cluj cu 19-13. Târgu Mureș a avut două meciuri câștigate la diferență de o singură posesie dintre cele trei jucate până în semifinale.

Semifinala dintre cele două a fost una strânsă, un meci în care niciuna dintre echipe nu s-a putut desprinde la mai mult de trei puncte. Cel mai bun marcator al echipei câștigătoare a fost Aurelian Gavriloaia, cu 7 puncte. Team România a avut o triplă înscrisă în meci. De cealaltă parte, Târgu Mureș a marcat de trei ori din spatele semicercului, dar a fost insuficient pentru a putea opri mai fizica formație Team România. Tamaș Boloni s-a remarcat și el cu 7 puncte.

Meciul complet poate fi urmărit aici.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.