FIBA: Sonia Ursu, printre starurile baschetului 3×3 în sezonul 2016

Sonia Ursu, componentă a naționalei de baschet 3×3 a României, medaliată cu argint la Campionatele Europene care au avut loc la București în septembrie 2016, a fost prezentată de către FIBA drept una dintre jucătoarele dominante din sezonul trecut. 

Într-un material publicat pe site-ul oficial al Federației Internaționale de Baschet, Sonia Ursu a fost remarcată pentru aruncările cheie reușite la Campionatul European și pentru determinarea pe care o arată pe teren.

„Nu vă lăsați păcăliți de conținutul artistic afișat pe contul de Instagram. Sonia este ca un urs grizzly gata de atac atunci când intră pe terenul de baschet. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani a reușit câteva aruncări memorabile la Campionatele Europene și și-a sprijinit echipa în drumul către medaliile de argint”, scrie fiba.com.

Ursu a câștigat două turnee Sport Arena Streetball în 2016 și a încheiat pe locul doi alături de naționala României la turneul de calificare pentru Campionatele Europene, care a avut loc în luna iunie în Andorra, pentru ca apoi să cucerească argintul la turneul final de la București, alături de coechipierele sale Gabriela Mărginean, Anca Șipoș și Andra Haas.

Vezi evoluția naționalei României la Campionatele Europene de Baschet 3×3 din 2016!

Iată cele 10 jucătoare care în 2016 au dominat baschetul 3×3!

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.