CM 3×3: Mesaj pentru Halep! Romania invinge Rusia

Nationala de baschet 3×3 a Romaniei a invins gazda Campionatului Mondial, Rusia, in cel mai spectaculos meci al competitiei de pana acum, scor 19-17. La final componentii nationalelor tricolore prezente la Moscova, alaturi de fanii echipei, i-au transmis un mesaj de incurajare Simonei Halep, inaintea finalei de maine de la Roland Garros.

Intr-un meci crucial pentru calificarea in optimile de finala ale Campionatelor Mondiale de baschet 3×3 care au loc la Moscova, Romania a furnizat surpriza competitiei si a invins nationala tarii gazda. Meciul a fost extrem de echilibrat si si-a mers cap la cap pana la scorul de 12-12.

Apoi, Angel Santana, omul care la precedenta editie a mondialelor, cea de la Atena, a marcat cosul decisiv in istoricul succes cu Statele Unite, si-a intrat in rol. Santana a marcat trei puncte consecutive, pentru 15-12, iar tricolorii pareau ca au rezolvat meciul. Rusii au revenit in forta, insa tricolorii au jucat inteligent finalul de meci, profitand si de faptul ca adversarii intrasera deja in penalizare.

La final, componentii nationalelor Romaniei au afisat, impreuna cu fanii prezenti la meci, un mesaj de incurajare pentru Simona Halep, care va disputa maine finala turneuluide grand slam de la Roland Garros impotriva rusoaicei Maria Sharapova. „HAI ROMANIA, HAI HALEP”, a fost mesajul compus de romani.

„Urmarim pe cat putem toate meciurile Simonei de la Roland Garros si ne-am dorit sa obtinem aceasta victorie si pentru ea, mai ales ca adversara ei din finala este chiar din Rusia. Ii uram mult succes maine si speram ca si noi sa ne continuam evolutia buna aici la Moscova!”, a spus la final Bogdan Popescu.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.