Baschetul 3×3 cucerește Moldova! Raiffeisen Bank Challenger Tour debutează în week-end la Iași!

Iași Streetball, prima etapă din seria de turnee de baschet 3×3 Raiffeisen Bank Challenger Tour, va îmbina sunetul mingii de baschet cu cel al saxofonului al unei voci inconfundabile pentru un week-end plin de energie pe terenurile amenajate la Centrul Comercial Felicia. Ambasadorul competiției care va avea loc în zilele de 28 și 29 mai, este cântărețul Iulian Canaf, fost participant la show-ul Vocea României.

Vor fi două zile pline de baschet în ritm de jazz si blues în care cei care vor străluci pe scenă vor fi cu siguranță jucătorii înscriși la cele patru categorii de vârstă, atât la masculin cât și la feminin. Staruri pot deveni însă și spectatorii pentru care sunt pregătite concursuri cu premii, tombole și multe alte distracții.

Înscrierile au început deja și se fac pe site-ul 3la3.ro, taxa de participare fiind de 100 de lei de echipă. Fiecare jucător înscris primește kit-ul de participare, care constă în tricoul oficial al turneului și produse oferite de partenerii competiției.

Valoarea totală a premiilor depășește 20.000 de lei, iar echipa campioană la categoria Open masculin va fi răsplătită cu un cec în valoare de 5000 de lei și va obține calificarea la turneul internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger (13-14 august, Piața Universității, București).

Celelalte turnee care fac parte din Raiffeisen Bank Challenger Tour sunt: Politehnica Streetball (București, 3-5 iunie), Brașov Streetball (18-19 iunie), Cluj Streetball (25-26 iunie) și Constanța Street Play Cazino (6-7 august).

Spectacolul va fi la înălțime și la propriu și la figurat la Iași în timpul concursului de slam-dunk, la finalul caruia câștigătorul poate pleca acasa cu un premiu în valoare de 2000 de lei, în timp ce finalistul are asigurat un premiu de 500 de lei.

Organizatorii vor acorda câte un premiu memorial Costel Moscalu, legendarul baschetbalist ieșean, pentru 3 tineri sportivi talentați, desemnați de către antrenorii Clubului Sportiv Școlar Iasi.

Evenimentul va fi presărat cu mai multe momente artistice printre care și evoluția vicecampioanelor europene la majorete, Dracula’s Girls.

Turneul marca Sport Arena Streetball este organizat de Asociația Sport a la Iași cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și a Fundației Sportului Ieșean și este susținut pe plan local de Klarwin, Blue Air, Club Viper, Weider, Centrul Comercial Felicia, Centrul Municipal de Colectare Iași, Toyota Iași, Carrefour, Ancada, Yves Rocher, Ina Design, GIP și Bit Defender.

Raiffeisen Bank Challenger Tour este susținut la nivel national de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Ursus Cooler și Nike.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.