Baschet în vacanță: Turneul 2 Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball se joacă pe 17-18 iulie

Al doilea turneu al campionatului de baschet 3×3 Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball va avea loc în zilele de 17 și 18 iulie pe terenurile Poli Arena, din Universitatea Politehnică București. Înscrierile încep pe 12 iulie, de la ora 15.00, pe site-ul oficial 3la3.ro – CLICK AICI PENTRU PAGINA DE INSCRIERI

Sunt așteptate 100 de echipe la toate categoriile de vârstă.

Taxa pentru întreg sezonul 2021 este în valoare de 100 de lei pentru fiecare jucător. Aceasta se achită o singură dată, la prima înscriere, și include kit-ul de participare: maioul oficial de joc, care este obligatoriu pe tot parcursul sezonului, precum și produse oferite de către partenerii competiției.

Jucătorii care au participat deja la primul turneu și dețin maioul oficial de joc pentru acest sezon, nu vor mai fi nevoiți să achite taxa de participare. În cazul în care nu mai dețin maioul de joc, acesta poate fi achiziționat înainte de competiție la prețul de 100 de lei.

Participarea la turneu se va face în condițiile prevăzute de normele sanitare în vigoare, atât pentru jucători cât și pentru spectatori. Regulile de acces pot fi consultate AICI! 

Fiecare jucător participant acumulează puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking. Campioana la Open Masculin de la fiecare turneu va încasa un premiu în valoare de 1000 de euro, iar cei mai buni jucători la categoriile Open, masculin și feminin vor primi câte un ceas Tissot 3×3. Premiile la celelalte categorii vor fi oferite de către organizatori cu sprijinul partenerilor competiției.

Partenerii competiției sunt: Raiffeisen Bank, Mastercard, Taco Bell, Tissot, Nike, Azuga, Serioux, Horizon, Complet Medical și Fundația Alexandrion. Radioul oficial al competiției este Kiss FM.

Calendar Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball 2021:

Turneul 1 – 19/20 iunie

Turneul 2 – 17/18 iulie (înscrieri între 12/14 iulie)

Turneul 3 – 14/15 august (înscrieri între 9/11 august)

Finala – 18/19 septembrie

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.