Artă și baschet 3×3, în weekend la Constanța Streetplay

Constanța StreetPlay 3×3 powered by Superbet va fi unul dintre cele mai interesante evenimente din circuitul baschetului 3×3 organizat la Constanța. 12 echipe au fost invitate la acest turneu special, organizat sâmbătă 3 iulie la 8Arena, acolo unde va avea loc și un “art reveal”, dezvăluirea unui impresionant mural dedicate lui Kobe Bryant.

Câteva dintre echipele de tradiție din baschetul 3×3 românesc, precum 3×3 Athletic Neptun, Agro Squad, Știința 3×3 Elite, Animal Pack  își vor disputa marele premiu al turneului în valoare de 500 €!

Turneul va beneficia și de prezența unei echipe americane care și-a anunțat intenția de a participa la un meci demonstrativ alături de selecționata Turneului.

Vicecampionii ediției vor primi un premiu ce va consta în 2 zile de cazare la Complexul Avantgarden3 din Brașov oferit de către partenerul turneului Maurer Residence Constanta și boxe audio Horizon Acustico HAV-M1200R Flower din partea partenerului HORIZON iar medaliații cu bronz vor primi sisteme Horizon Acustico HAV-M7700.

Legendele baschetului și poveștile din jurul acestui sport minunat vor ieși la suprafață la 8Arena prin cea mai mare ilustrație cu și despre baschet afișată vreodată pe un teren de baschet din Constanța, prin mâna lui Vlad Dumitrescu aka Illustrescu, fost baschetbalist de performanță și fost component al echipei naționale, acum focusat în lumea superbă a ilustrației digitale!

Vom avea parte de un art reveal semnat de acesta cu o ilustrație fabuloasă în memoria lui Kobe Bryant, lucrare de o lungime de cel puțin 35 de metri și o înălțime de 4 metri care va face parte de arhitectura arenei.

Constanța StreetPlay 3×3 powered by Superbet este un eveniment organizat de către Asociația Județeană de Baschet Constanța în parteneriat cu Maurer Residence Constanta, HORIZON, Stirom LTD, Ferma Stoian, ENG Free și sprijinit de Primăria Municipiului Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.