Baschet 3×3 în paradis: Red Bull 3x House, cantonamentul naționalei SUA

Naționala de baschet 3×3 a Statelor Unite a început pregătirea pentru turneul pre-olimpic, care va avea loc la Graz (26-30 mai), într-un decor de vis. Red Bull, partenerul principal pentru baschetul 3×3 al USA Basketball a transformat o luxoasă vilă din Beverly Hills în locul de cantonament al jucătorilor americani.

Terenurile de antrenament sunt amplasate în curte și sunt dotate cu absolut tot ceea ce este necesar pentru pregătire, vila are piscină și sală de fitness, dar ceea ce este cu adevărat impresionant este atenția pe care cei de la Red Bull și USA Basketball au acordat-o micilor detalii.

Astfel, fiecare dintre cei patru componenți ai echipei, Robbie Hummel, Canyon Barry, Kareem Maddox și Dominique Jones au postere care îi reprezintă în diverse ipostaze, echipamentele oficiale de joc sunt plasate pe manechine în holul de la intrare iar o mare parte dintre piesele de mobilier aduc aminte de baschet, inclusiv ghivece de flori realizate din mingile oficiale Wilson 3×3.

Reprezentări grafice care aduc aminte de Japonia, gazda Jocurilor Olimpice, precum și un imens grafitti realizat d

De asemenea, fiecare jucător are câte un obiect legat de pasiunea sa. Astfel pentru Canyon Barry a fost adus un pian, iar Dominique Jones are un PS5, știută fiind pasiunea sa pentru gaming. De altfel Jones a fost unul dintre participanții la turneul demonstrativ eSport Arena Streetball din luna martie a anului trecut.

Jones a fost de asemenea campion cu NY Harlem la ediția 2019 a Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, turneu la care au participat în echipe diferite alți doi componenți ai naționalei americane, Canyon Barry (Colorado) și Kareem Maddox (Princeton).

Aici o galerie foto completă a cantonamentului echipei americane:

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.