Baschetul 3×3 revine: Vezi toate detaliile despre sezonul 2021 Raiffeisen Bank Sport Arena Streetball

La mai bine de un an și jumătate de la ultimul eveniment, Sport Arena Streetball, cea mai populară competiție de baschet 3×3 din România, revine în 2021 cu patru evenimente. Sezonul va cuprinde  trei turnee regulate și o finală, la care se vor califica cele mai bune echipe de la fiecare turneu. Toate evenimentele vor avea loc în baza sportivă Poli Arena din incinta Universității Politehnice București.

Primul turneu va avea loc pe 19-20 iunie. Înscrierile pentru primul turneu se fac pe site-ul oficial, 3la3.ro, începând de luni, 14 iunie, ora 15.00, în limita a 100 de echipe sau până miercuri 16 iunie, ora 23.00.

Taxa pentru întreg sezonul 2021 este în valoare de 100 de lei pentru fiecare jucător. Aceasta se achită o singură dată, la prima înscriere, și include kit-ul de participare: maioul oficial de joc, care este obligatoriu pe tot parcursul sezonului, precum și produse oferite de către partenerii competiției.

Doar jucătorii care au confirmat plata până la termenul limită al înscrierilor, precizând la detalii de plată numele echipei, vor putea lua parte la competiție.

Participarea la turneu se va face în condițiile prevăzute de normele sanitare în vigoare, atât pentru jucători cât și pentru spectatori. Regulile de acces pot fi consultate AICI!

Fiecare jucător participant acumulează puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking. Campioana la Open Masculin de la fiecare turneu va încasa un premiu în valoare de 1000 de euro, iar cei mai buni jucători la categoriile Open, masculin și feminin vor primi câte un ceas Tissot 3×3. Premiile la celelalte categorii vor fi oferite de către organizatori cu sprijinul partenerilor competiției.

Sport Arena Streetball 2021 este susținută de către Raiffeisen Bank. Partenerii competiției sunt Mastercard și Tissot.

Calendar 2021:

Turneul 1 – 19/20 iunie (înscrieri între 14/16 iunie)

Turneul 2 – 17/18 iulie (înscrieri între 12/14 iulie)

Turneul 3 – 14/15 august (înscrieri între 9/11 august)

Finala – 18/19 septembrie

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.