Baschet 3×3 din casă în casă: Turneele Sport Arena Streetball se mută momentan în online!

La 15 ani de la primul turneu marca Sport Arena Streetball, cea mai populară competiție de baschet 3×3 din România va organiza în premieră o competiție online. Duminică seara va avea loc un turneu demonstrativ la care vor participa două staruri din circuitul mondial FIBA 3×3 și doi dintre cei mai valoroși tineri jucători de 3×3 din România, iar luni, de la ora 15.00, pe 3la3.ro, încep înscrierile pentru primul eveniment eSport Arena Streetball!

ÎNSCRIE-TE AICI!!!

În imposibilitatea de a organiza deocamdată tradiționalele turnee în aer liber, Sport Arena Streetball își așteaptă fanii în fața consolelor pentru dueluri virtuale, din confortul propriilor case.

Primul eveniment va fi unul demonstrativ, la care vor participa liderul echipei NY Harlem, Dominique “Disco Domo” Jones, Dylan Van Eyck, tânărul star al naționalei Olandei, Alexandru Coconea, component al naționalei U23 a României care anul trecut învingea Statele Unite la FIBA 3×3 U23 World Cup și Sonia Vilcinschi, multiplă campioană la turneele Sport Arena Streetball și care, de asemenea, a reprezentat România în circuitul Women Series și la World Urban Games.

Turneul demo va avea loc duminică, 3 mai, de la ora 19.00 și va fi transmis în direct pe canalul You Tube al Sport Arena Streetball.

Apoi, începând de luni 4 mai, de la ora 15.00, încep înscrierile pentru primul turneu eSport Arena Streetball, care va avea loc în perioada 8-10 mai. Înscrierile se vor face pe site-ul 3la3.ro, în limita a 24 de jucători, iar turneul va fi dedicat celor care joacă NBA 2k20 pe platforma Play Station 4, având activată opțiunea Plus, care permite jocurile online.

Sport Arena Streetball continuă în online promovarea baschetului 3×3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, dar încurajează participanții la turneele tradiționale să se antreneze și să rămână în formă pentru momentul pe care îl așteptăm cu toții, revenirea în arenele din aer liber de pe tot cuprinsul țării.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.