Dylan van Eyck este câștigătorul primului turneu eSport Arena Streetball

Olandezul Dylan van Eyck, component al naționalei U23 a Olandei, este câștigătorul primului turneu de baschet 3×3 online eSport Arena Streetball, care s-a desfășurat duminică seară. S-a jucat în modul Blacktop din NBA2k, pe Playstation 4.

Dylan l-a învins în finală, cu scorul de 21- 14, pe Dominique Jones, starul echipei NY Harlem, câștigătoarea de anul trecut de la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger și una dintre echipele de top din circuitul mondial FIBA 3×3.

Jucătorul olandez face parte din echipa Universității Iona din NCAA1, acolo unde îl va avea antrenor din sezonul următor pe legendarul Rick Pitino.

La turneul demonstrativ au mai participat Sonia Vilcinschi și Alexandru Coconea, doi dintre tinerii jucători la turneele Sport Arena Streetball. Coconea s-a impus în fața Soniei în finala mică cu un scor identic, 21-14.

La 15 ani de la primul turneu marca Sport Arena Streetball, cea mai populară competiție de baschet 3×3 din România trece în premieră la competițiile online. În imposibilitatea de a organiza deocamdată tradiționalele turnee în aer liber, Sport Arena Streetball își așteaptă fanii în fața consolelor pentru dueluri virtuale, din confortul propriilor case.

ÎNSCRIE-TE AICI!!!

Începând de luni 4 mai, de la ora 15.00, încep înscrierile pentru primul turneu eSport Arena Streetball, care va avea loc în perioada 8-10 mai. Înscrierile se vor face pe site-ul 3la3.ro, în limita a 24 de jucători, iar turneul va fi dedicat celor care joacă NBA 2k20 pe platforma Play Station 4, având activată opțiunea Plus, care permite jocurile online.

Sport Arena Streetball continuă în online promovarea baschetului 3×3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, dar încurajează participanții la turneele tradiționale să se antreneze și să rămână în formă pentru momentul pe care îl așteptăm cu toții, revenirea în arenele din aer liber de pe tot cuprinsul țării.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.