Au inceput inscrierile la Ploiesti Streetball, prima etapa din 3×3 Superbet Tour

O noua serie de evenimente marca Sport Arena Streetball debuteaza in aceasta saptamana. Ploiesti Streetball este primul turneu din circuitul national 3×3 Superbet Tour Romania 2016. Inscrierile au inceput luni 16 mai, de la ora 15.00 si se fac in limita a 60 de echipe la toate categoriile sau pana pe 19 mai, ora 23.59.

3×3 Superbet Tour este un circuit național alcăuit din patru turnee, care se vor desfășura în patru orașe diferite (Ploiești, Craiova, București și Contanța). Cele mai bune echipe de la fiecare turneu se vor reuni în luna august, la București, pentru 3×3 Superbet Tour Final.

Toate categoriile de vârstă vor fi reprezentate, atât la masculin cât și la feminin, începând de la puștii de sub 14 ani, până la seniorii de la categoria plus 35 ani, creând un eveniment de masă accesibil tuturor și unde oricine poate deveni star.

3×3 Superbet Tour va porni din Ploiești, unde în 21-22 mai, la AFI Palace Ploiești va avea loc primul turneu. Caravana baschetului 3×3 se va opri apoi în Craiova, București și Constanța, pentru ca între 26 și 28 August să își dispute marea finală la București. În urma turneelor, toți jucătorii vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking.

Câștigătoarea competiției la categoria Open Masculin va reprezenta România în FIBA 3×3 World Tour, circuitul mondial de baschet 3×3 care reunește cele mai bune echipe din lume și a cărui finală mondială va avea loc în luna octombrie la Abu Dhabi.

Iată programul complet al 3×3 Super Bet Tour:

21-22 mai: Ploiești Streetball (Ploiești, AFI Palace)
11-12 iunie: Craiova Streetball (Craiova, Piata Mihai Viteazul)
1-3 iulie: Băneasa Streetball (București, Băneasa Shopping City)
9-10 iulie: Constanța Street Play (Mamaia, Hotel Perla)
26-28 august: TOUR FINAL (București, AFI Palace Cotroceni)

Cu meciuri de baschet 3×3, concursuri , muzică non-stop și alte momente de entertainment, fiecare eveniment în parte va fi o adevărată sărbătoare a baschetului în aer liber care va energiza orașele gazdă și îi va obliga pe toți cei prezenți să intre în joc, indiferent că sunt jucători sau spectatori.

3×3 Superbet Tour 2016 este un eveniment marca Sport Arena Streetball si este sustinut la nivel national de Superbet, Gatorade si Ursus Cooler. Official time-keeper: Casio G-Shock. Partener tehnic: Nike. Powered by Kiss FM and vice.com

Ploiesti Streetball este organizat in parteneriat cu AFI Palace Ploiesti si Artsani.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.