Duel pentru Rjeka: Cine va reprezenta Romania la Jocurile Europene Universitare?

Turneul final al Campionatului National Universitar de baschet 3×3 va avea loc, atat la masculin cat si la feminin, vineri si sambata, 21 si 22 mai, in fata rectoratului din Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti. Echipele campioane vor reprezenta Romania la Jocurile Europene Universitare, care vor avea loc la Rjeka, în Croația. 

Evenimentul reunește cele mai bune echipe studențești de baschet 3×3, reprezentante ale universităților din întreaga țară și este organizat sub egida Federației Sportului Școlar și Universitar.

Campioanele en-titre sunt echipele Universității din Pitești, la masculin, respectiv Alba Iulia, la feminin.

Sportivele universității “1 Decembrie 1918” Alba Iulia au cucerit anul trecut medaliile de argint la Campionatele Europene Universitare de baschet 3×3 care au avut loc la Kragujevac, în Serbia. Echipa a fost formată din Marta Fodor, Alina Chivu, Bianca Voica și Dora Ardelean.

Competiția marca Sport Arena Streetball este organizată în colaborare cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Clubul Sportiv Agronomia si este susținută de Raiffeisen Bank, Gatorade și Ursus Cooler.

afis univ finala-2016

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.