UPDATE: Angel Santana va evolua la FIBA 3×3 All Stars

UPDATE: In urma unei accidentari la tendonul lui Ahile, Angel Santana nu va mai putea participa la competitia de la Doha.

Angel Santana, cel mai bine clasat jucator roman in FIBA 3×3 World Rankings, va evolua in competitia care pune capat sezonului 2016, FIBA 3×3 All Stars, care va avea loc pe 11 decembrie la Doha, Qatar.

Santana, locul 62 in clasamentul mondial, a fost invitat sa joace in echipa Tokyo, a celui mai bun jucator asiatic, japonezul Tomoya Ochiai. Echipa este completata de Kivanc Dinler (Turcia) si de Shaun Eddy (Japonia). La competitia de la Doha participa castigatoarea FIBA 3×3 World Tour Final, Al Wahda Novi Sad, alaturi de echipele celor mai buni jucatori din Asia, America, Europa si Qatar, plus campioana FISU World University League.

Reprezentantii Europei vor fi slovenii de la Ljubljana, America va fi reprezentata de canadienii de la Saskatoon iar gazdele se prezinta cu echipa lor traditionala, Doha. Campionii jocurilor universitare vin tot din Canada, de la University of Quebec.

Pentru prima oara de la infiintarea FIBA 3×3 World Tour, in 2012, Romania nu a avut reprezentata la finala mondiala, care in acest an a fost gazduita de Abu Dhabi. De asemenea, Romania nu mai are niciun jucator printre primii 50 in lume si are doar trei printre primii 100. Alaturi de Angel Santana, in Top 100 se mai afla Cristian Craciun pe locul 82 si Vasile Stefan pe locul 98.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.