Andra Haas, premiu special pentru cariera în baschetul 3×3

Andra Haas, fostă componentă a naționalei de baschet 3×3 a României, a primit un premiu special pentru întreaga carieră oferit de către Tissot, cu ocazia celei de-a doua etape BCR Sport Arena Streetball 2024, desfășurată la Brașov.

Haas a evoluat timp de 10 sezoane în competițiile marca Sport Arena Streetball și a reprezentat România la trei ediții ale Campionatelor Europene și la doua ediții ale Campionatelor Mondiale.

Ea a făcut parte din echipa reprezentativă a țării noastre la cel mai bun rezultat din istorie, medalie de argint la FIBA 3×3 Europe Cup 2016, turneu final disputat la București. De asemenea a ajuns în sferturile de finală ale FIBA 3×3 World Cup 2014, când tricolorele au încheiat turneul pe locul șapte.

Andra a câștigat în carieră nu mai puțin de 28 de turnee marca Sport Arena Streetball, primul succes în 2013, ultimul în 2021.

Jucătoarea a fost premiată cu un ceas Tissot ediție specială “Săgeata Orientului”, ceas-omagiu creat pentru a sărbători povestea Companiei Franco-Română de Navigație Aeriană.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.