Brașovul joacă baschet în condiții moderne: Terenuri istorice, reabilitate

BCR Sport Arena Streetball Brașov s-a jucat pe unul dintre terenurile de baschet istorice din Municipiul Brașov, care a fost de curând refăcut la cele mai înalte standarde.

Terenul construit pentru prima oară în anii 80, a fost multă vreme întreținut de către pasionații de baschet din Brașov.

“Aici se joacă baschet de peste 40 de ani. E un teren pe care ani de-a rândul l-am întreținut noi toți, cei pasionați de baschet, așa cum am putut” a povestit în timpul turneului Maximilian, unul dintre cei doi MC ai turneului, originar din Brașov.

Terenul situat pe Aleea de sub Tâmpa, într-un cadru idilic, la liziera pădurii, a fost reamenajat în 2023 de către Municipiul Brașov. Acum se joacă baschet pe o suprafață sintetică modulară, ultramodernă, care asigură un confort sporit jucătorilor.

Este o suprafață care prin construcție oferă protecție pentru ligamente și încheieturi și de asemenea are o toleranță laterală patentată care asigură cele mai bune condiții de joc și previne accidentările grave.

Terenul de sub Tâmpa nu este singurul reamenajat în ultimii ani de către Municipiul Brașov. Au fost modernizat mai multe terenuri de sport, în cadrul unui program de reabilitare a infrastructurii sportive publice a orașului.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.