An plin la Sport Arena Streetball

Deoarece au existat mai multe nelamuriri in legatura cu turneele pe care le vom organiza in acest an, revenim cu un rezumat. Pentru prima oara in istoria sa de sapte ani, Sport Arena va organiza in 2012 nu mai putin de sase turnee de baschet 3×3.

Astfel in acest an, pe langa cele cinci turnee traditionale din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, reunite sub denumirea Sport Arena Streetball Quest vom organiza si un turneu international, la care premiul pentru echipa castigatoare va fi de 5000 de euro si care poarta numele Sport Arena Bucharest Challenger.

Sport Arena Streetball Quest este campionatul alcatuit din patru turnee regulate, plus turneul Master, care va reuni cele mai bune echipe din Romania, in urma rezultatelor obtinute de-a lungul sezonului. Vezi datele turneelor pe pagina noastra de Facebook!

Echipa castigatoare a turneului Master de la Sport Arena Streetball Quest va reprezenta Romania la turneul 3×3 FIBA World Tour Master Madrid.

Sport Arena Bucharest Challenger (4-5 august 2012) este un turneu de sine statator, care va fi organizat in centrul Bucurestiului, si la care vor participa cele mai bune 12 echipe din zona Balcanica, alaturi de patru echipe romanesti.

Premiul care va fi acordat echipei castigatoare la Sport Arena Bucharest Challenger este de 5000 de euro.

Echipa castigatoare a turneului Sport Arena Bucharest Challenger se va califica la turneul 3×3 FIBA World Tour Master Istanbul.

Toate noutatile legate de aceste competitii le gasiti pe pagina noastra de web www.3la3.ro sau pe Facebook, la www.facebook.com/sportarenastreetball

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.