3×3 cu răzeșii mei: Bătălia pentru puncte continuă la Raiffeisen Bank Iași Streetball, sâmbătă și duminică la Palas Iași

În anul în care se vor decide primele echipe calificate în turneul olimpic de baschet 3×3 de la Tokyo 2020, bătălia pentru puncte se duce turneu de turneu pe tot cuprinsul globului. Echipe românești și nu numai iau din nou cu asalt terenurile în acest week-end la Raiffeisen Bank Iași Streetball etapă din circuitul național Sport Arena Streetball 2019.

Evenimentul este organizat de Sport Arena Streetball în colaborare cu Sport a la Iași și este găzduit pentru a treia oară la rând în incinta ansamblului urbanistic Palas Iași, cu superbul Palat al Culturii pe fundal.

Sonia Ursu, starul naționalei feminine de baschet 3×3, alături de Marta Fodor, Daiana Tănase și Maria Fota vor juca pentru Știința București, iar concurența la categoria Open Feminin se anunță acerbă. Alte două câștigătoare ale turneelor Sport Arena Streetball din acest sezon vor fi prezente la Iași, FCC Baschet Arad și Agro Squad.

Competiția masculină se anunță de asemenea fierbinte, cu Athletic Constanța, CSU Pitești sau CSM București printre favorite.

În total peste 70 de echipe, respectiv 280 de jucători s-au înscris la Raiffeisen Bank Iași Streetball, una dintre cele mai numeroase participări din circuitul național Sport Arena Streetball în acest sezon.

Premiile sunt de asemenea pe măsură, în valoare totală de peste 25.000 de lei, atât în bani cât și în produse oferite de către partenerii competiției. Campioana la categoria Open Masculin va încasa un cec în valoare de 5000 de lei, premiile în bani urmând a fi acordate până la locul 10 inclusiv în timp ce echipa câștigătoare la Open Feminin va încasa 2000 de lei.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care vor anima zona de eveniment de la Palas Iași.

Nu vor lipsi tradiționalele concursuri individuale de slam dunk și două puncte, la fiecare dintre ele câștigătorul urmând a fi recompensat cu un premiu în valoare de 2000 de lei.

Raiffeisen Bank Iași Streetball este un turneu marca Sport Arena Streetball, organizat în colaborare cu Sport a la Iași și susținut de Raiffeisen Bank – naming partner, Mastercard, Nike, Volvo, Karcher, Reciclador, Palas Iași – elite partners, Tissot – official timekeeper, Horizon, Serioux, Gatorade, Douglas, Ideal Board Games, Klarwin, Centrul Municipal de Colectare Iași, Ecomold, Primăria Iași, Auchan, Club Viper, Preventis și Club Pilates – event partners. Powered by Kiss FM

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.