10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi Raiffeisen Bank Bucharest Challenger

Cea de-a patra editie a turneului international de baschet 3×3 Raiffeisen Bank Bucharest Challenger va aduna la Bucuresti crema acestei discipline in perioada 15-16 August, in Piata Universitatii. Iata zece motive pentru care acest eveniment nu trebuie ratat:

1. Il vei vedea jucand pe cel mai emblematic jucator de baschet din Romania din ultimele doua decenii, Virgil Stanescu, fost capitan al echipei nationale, actualul presedinte al Steaua CSM EximBank.

2. Alaturi de Virgil Stanescu, in echipa Make-A-Wish, se afla campionii europeni la baschet 3×3 Angel Santana si Vasile Stefan, care mai au putin si sarbatoresc un an de la titlul cucerit chiar in Piata Universitatii.

3. Majoretele de la Dracula’s Girls vor incanta din nou spectatorii prezenti in Piata Universitatii, pentru a treia editie consecutiva a Raiffeisen Bank Bucharest Challenger.

4. Patru jucatori dintre primii 10 in Brazilia se vor afla la Bucuresti cu echipa Sao Paolo DC, participanta anul trecut la FIBA 3×3 World Tour Final din Japonia.

5. In total, cinci echipe cu prezente in FIBA 3×3 World Tour se vor afla la Bucuresti. Alaturi de Sao Paolo sunt Ranch Belgrade (Serbia), St. Petersburg (Rusia), Palo Peak Malaga (Spania) si echipa lui Angel Santana, Make-A-Wish.

6. Eroilor Mafia, cea mai tare echipa de skateboarding din Romania, vine sa faca un show demonstrativ chiar pe terenul de baschet din Piata Universitatii.

7. Doi frati vor juca in aceeasi echipa, la We Got Game. Dupa ce Andrei Piciorus a facut parte din prima echipa romaneasca prezenta la FIBA 3×3 World Tour Final, la Miami in 2012, acum el va juca cu fratele sau Victor, in echipa care deja a obtinut biletele pentru Lausanne, castigand Sport Arena Streetball.

8. Palo Peak Malaga, campioana en-titre de la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, vine sa isi apere titlul la Bucuresti, in incercarea de a se califica din nou pentru World Tour.

9. Red Village Paralimni din Cipru il are in componenta pe Panagiotis Trisokkas, fost capitan al nationalei Ciprului, jucator cu zece sezoane la activ in prima liga din Cipru, la Kervanos.

10. Se va juca in premiera cu noua minge oficiala pentru baschetul 3×3, marca Wilson.

Citește și:

One Thought to “10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi Raiffeisen Bank Bucharest Challenger”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.