10 lucruri pe care trebuie să le știi despre eSport Arena Streetball

Ne pregătim de primul campionat de baschet 3×3 eSport Arena Streetball. După trei turnee organizate în primăvara acestui an, pornim din nou la drum cu un sezon complet, care va consta în patru etape regulate, cu înscriere liberă și un turneu final, cu cei mai buni jucători.  Mai jos zece lucruri pe care trebuie să le știți despre această competiție organizată în parteneriat cu Raiffeisen Bank, Mastercard, Tissot, GRID, Marvo și Aqyris

  1. Este un campionat de baschet 3×3 online, care se dispută sub forma a patru turnee cu înscriere liberă și un turneul final (Master) unde se vor califica cei mai buni trei jucători de la fiecare turneu (de la fiecare categorie)
  2. Se joacă NBA2k20, pe modul Blacktop, 3 versus 3, cu jucători din NBA.
  3. Participanții trebuie să aibă activate opțiunile de joc online (PS plus, respective Xbox LIVE)
  4. Înscrierile se fac prin intermediul platformei FIBA 3×3, fie direct pe event-ul creat pe play.fiba3x3.com fie pe site-ul 3la3.ro. Fiecare participant trebuie să aibă un cont confirmat pe platforma FIBA 3×3.
  5. Numele echipei (câmpul TEAM NAME) va trebui completat cu ID-ul de PS4 respectiv gamertag-ul de Xbox. O echipă va conține în acest caz al jocurilor online un singur jucător!
  6. Sistemul de joc va fi alcătuit în funcție de numărul de participanți. În faza preliminară se vor disputa meciuri eliminatorii, până când vor rămâne în competiție 12 jucători. Aceștia vor evolua în faza finală a turneului, în care meciurile vor fi transmise LIVE pe YT și FB la Sport Arena Streetball.
  7. Meciurile din faza preliminară se joacă de miercuri până vineri, tabloul meciurilor urmând să fie afișat, miercuri dimineața. Jucătorii își vor programa meciurile de comun acord, cu coordonarea echipei eSport Arena Streetball, în intervalele orare stabilite.
  8. Toti jucatorii inscrisi trebuie sa adauge ca prieten userul PS4 „e-SportArena” sau Xbox ID „eSportArena #2937”
  9. Pentru meciurile LIVE din faza finală, jucătorii vor trebui să aibă la îndemână un dispozitiv (telefon, tabletă, laptop) prin care să poată intra în direct cu organizatorii (video și audio).
  10. Pentru orice nelămuriri legate de eveniment, ne puteți contacta prin DM atât pe FB cât și pe IG.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.