Voteaza si castiga! Alege cel mai tare dunk din istoria Sport Arena Streetball!

Sport Arena Streetball, cea mai populara competitiei de baschet 3×3 din Romania, se pregateste de sezonul cu numarul 10. Incepem in forta acest an aniversar si va provocam sa gasim impreuna cel mai tare dunk care s-a dat vreodata la Sport Arena Streetball!

De-a lungul a 30 de zile, incepand de luni 13 ianuarie, vom posta zilnic, pe pagina noastra de Facebook, cate un dunk dintre cele care au facut istorie in concursurile Sport Arena Streetball din cele noua sezoane disputate pana acum.

Vom revedea reusite incredibile ale unor dunkeri precum Guy Dupuy, Justin Darlington, Kristaps Dargais, Alexander Shalygin, Porter Maberry, Troy McCray sau ale romanilor Dan Rogojan, Oynur Musledin, Adrian Bente sau Bogdan Savu.

Puteti vota fiecare dunk in parte pe pagina noastra de Facebook, urmand ca votul vostru sa conteze in jurizarea finala, care va avea loc dupa ce toate cele 30 de dunkuri vor fi postate.

Votul vostru va conta si in cadrul unui concurs pe care il lansam special pentru Best Dunk Ever – Sport Arena Streetball. Zilnic cei care voteaza vor putea castiga un bax de Gatorade, vom avea patru premii saptamanale, constand in echipament sportiv marca Champion iar marele premiu, care va fi tras la sorti la final, va fi un tricou original de joc FIBA 3×3 World Tour!

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.