Turneu elite Raiffeisen Streetball by Sport Arena, la Streetheroes!

Cei mai buni jucatori de baschet 3×3 din Romania in anul 2013 vor avea sansa sa se dueleze pentru prima oara in acest an, la Raiffeisen Streetball by Sport Arena, sambata 8 februarie, in cadrul festivalului Streetheroes.

Competitia Elite va avea loc in incinta complexului Turbohalle iar la ea se pot inscrie cei mai buni 80 de jucatori potrivit clasamentului Sport Arena Streetball 2013, la categoria plus 18 ani.

Inscrierile se vor putea face incepand de luni 20 ianuarie pe site-ul www.3la3.ro in limita a 16 echipe. Obligatoriu toti participantii trebuie sa fie inregistrati si pe www.3x3planet.com, deoarece turneul va fi inregistrat pe portalul FIBA iar jucatorii vor primi puncte in FIBA 3×3 World Ranking.

Echipele vor putea participa la turneu contra unei taxe de 30 de lei per jucator, fiecare participant la festival urmand a plati si taxa de acces la locul de desfasurare, in valoare de 15 lei.

Premiile sunt oferite de catre Ollie Gang Shop si Tattoit si vor fi distribuite astfel:

Locul 1: 

– 1 voucher valoric Ollie Gang Shop in valoare de 500 ron/jucator

– 1 voucher valoric Tattooit in valoare de 200 ron/jucator

– 1 tricou personalizat Ollie Gang Shop & SAS/jucator

Locul 2

– 1 voucher valoric Tattooit in valoare de 150 ron/jucator

– 1 tricou personalizat Ollie Gang Shop & SAS/jucator

– 1 Caciula Ollie Gangs Shop /jucator

Locul 3&4

– 1 voucher valoric Tattooit in valoare de 100 ron/jucator

– 1 tricou personalizat Ollie Gang Shop & SAS/jucator

– 1 Caciula Ollie Gangs Shop/jucator

 

Festivalul de cultura urbana Street Heroes a ajuns la editia a noua, iar evenimentul din 8 februarie va fi un nou maraton de 24 de ore de distractie continua.

STREET HEROES Cool as Ice 2 se desfășoară într-un setup nou, cu o sală dedicată sportului extrem, o alta pentru entertainment și cea de-a treia pentru artă. Va fi un playground cu 5 dintre cele mai tari sporturi urbane, 3 setup-uri diferite și o zonă de jocuri în care să te întâlnești cu cei mai buni prieteni.

Seara va fi organizata o petrecere în stil Street Heroes. Mash Out Pose (M.O.P.) vin pentru prima data în România, ocazie cu care promit să zguduie pereții fostei fabrici care găzduiește evenimentul, împreună cu Massappeals și Jikay (All Trap Music). Artiștii locali care vor urca pe scenă Street Heroes Cool as Ice 2 sunt raku, Haarp Cord, CTC și sunt gata să apese play la 24h de distracție fără limite.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.