Sport Arena Streetball în Sports Illustrated

Sport Arena Streetball este singurul promotor privat al baschetului 3×3 care este menționat într-un amplu material despre această disciplină, apărut în prestigioasa publicație Sports Illustrated.

Articolul analizează dezvoltarea baschetului 3×3 în ultimii ani la nivel mondial și încercarea Federației Internaționale de Baschet de a-l include pe lista disciplinelor olimpice.

“Bucureștiul este un inedit Mecca al baschetului 3×3, un loc unde streetball-ul are parte de mai multă popularitate decât baschetul tradițional 5×5. Tabloul de la Sport Arena Streetball aduce la un loc o mare varietate de jucători, de la veterani la adolescente”, scriu cei de la Sports Illustrated.

Jurnaliștii americani îi prezintă povestea lui Angel Santana, unul dintre cei mai populari jucători din circuitul mondial. Acesta este comparat cu Ilie Năstase, pentru stilul său atât pe teren cât mai ales în afara lui, iar deja celebrii coechipieri ai lui Santana, “Meatball” și “Gipsy” fac și ei parte din poveste.

Alți doi oameni care au sprijinit Sport Arena Streetball apar în materialul din publicația americană. Ștefan Săndulache, Directorul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București (foto), surprins în imaginile introductive susținând echipa românească în finala mondială de la Istanbul și Cosmin Moței, fotograful care de peste cinci ani oferă imagini spectaculoase de la turneele noastre, pozele sale fiind folosite în materialul menționat.

INTREGUL ARTICOL POATE FI CITIT AICI

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.