Polifest Streetball by Sport Arena: Joacă de nota 10, în sezonul 10

Sport Arena Streetball, cea mai populară competiție de baschet 3×3 din România, sărbătorește în acest an sezonul cu numărul 10 și îi provoacă pe toți pasionații acestui sport să joace de nota 10!

Vom începe turneele in aer liber din acest an unde în altă parte, decât la noi acasă. Sport Arena, în parteneriat cu Universitatea Politehnică București, va organiza, pentru al doilea an consecutiv, Polifest Streetball – o competiție de baschet 3×3 dedicată exclusiv studenților, masteranzilor și doctoranzilor din Politehnică.

Turneul va avea loc în perioada 9-11 aprilie, pe terenurile care vor fi montate în fața rectoratului UPB, iar spectacolul va fi, ca de obicei, la înălțime.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă găsiți trei coechipieri de nădejde și puși pe fapte mari, să vă creați echipa pe site-ul www.3la3.ro și să vă înscrieți în competiție în perioada 24 martie – 8 aprilie.

Echipa câștigătoare a turneului va disputa un meci demonstrativ, un duel al generațiilor, cu echipa câștigătoare a Cupei Liceelor “Stelian Gheorghiu”, ca să vedem cine merită într-adevăr nota 10 la baschet 3×3, studenții sau elevii!

 

 

 

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.