Voteaza cei mai buni jucatori din 2012 – categoria U14

Sport Arena Streetball va desemna in perioada urmatoare cei mai buni jucatori ai sezonului 2012, desigur cu ajutorul vostru. Prin intermediul unui sondaj pe pagina noastra de Facebook (www.facebook.com/sportarenastreetball) si pe site dar si a opiniilor venite din partea jucatorilor implicati si din partea organizatorilor, vom afla care au fost cei mai buni dintre cei mai buni in acest sezon.

La categoria masculin +18 ani, acolo unde participarea a fost cea mai numeroasa iar mai multi jucatori au participat nu doar la Sport Arena Streetball ci si la Sport Arena Bucharest Challenger sau la alte competitii internationale, vom alege jucatorii in functie de postul lor in echipa.

La celelalte categorii vom alege cei mai buni jucatori, indiferent de postul pe care joaca.

Astfel, votul fanilor pe pagina noastra de Facebook va reprezenta 40 la suta, opiniile jucatorilor vor reprezenta 30 la suta, iar cele ale noastre tot 30 la suta.

Din echipa Sport Arena care va vota fac parte Vlad Constantinescu, Radu Petre, George Bucur, Cosmin Petrescu si Adrian Popa.

Incepem cu categoriile -14 ani.

Ii rugam pe cei care voteaza sa ne indice, in ordine, cei mai buni trei jucatori dintre cei cinci din care au de ales. Locul 1 va primi 40 de puncte, locul 2 – 30 de puncte iar locul 3 – 20 de puncte, urmand ca la final sa facem clasamentul.

Puteti vota pentru categoria -14 ani pana luni 1 octombrie, ora 23.59 fie pe pagina de Facebook fie comentand la acest articol!

M-14:

David Nica, Andrei Ionescu, Stefan Birloveanu, Mihnea Nistorescu, Eduard Stoleriu

F-14:

Gabriela Brudea, Claudia Dinu, Raluca Mihai, Ioana Andreea Cojocaru, Maria Ticu

Citește și:

69 Thoughts to “Voteaza cei mai buni jucatori din 2012 – categoria U14”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.