Voteaza cei mai buni jucatori din 2012: categoria -18!

Sport Arena Streetball va desemna in perioada urmatoare cei mai buni jucatori ai sezonului 2012, desigur cu ajutorul vostru. Prin intermediul unui sondaj pe pagina noastra de Facebook (www.facebook.com/sportarenastreetball) dar si a opiniilor jucatorilor implicati si ale organizatorilor, vom afla care au fost cei mai buni dintre cei mai buni in acest sezon.

La categoria masculin +18 ani, acolo unde participarea a fost cea mai numeroasa iar mai multi jucatori au participat nu doar la Sport Arena Streetball ci si la Sport Arena Bucharest Challenger sau la alte competitii internationale, vom alege jucatorii in functie de postul lor in echipa.

La celelalte categorii vom alege cei mai buni jucatori, indiferent de postul pe care joaca.

Astfel, votul fanilor va reprezenta 40 la suta, opiniile jucatorilor vor reprezenta 30 la suta, iar cele ale noastre tot 30 la suta.

Din echipa Sport Arena care va vota fac parte Vlad Constantinescu, Radu Petre, George Bucur, Cosmin Petrescu si Adrian Popa.

Continuam cu categoria -18 ani. Asteptam de la voi sa ne indicati primele trei locuri, fie comentand la acest articol fie pe pagina noastra de Facebook. Puteti vota pana vineri 5 octombrie, ora 23.59. Vom lua in considerare doar voturile care indica toate cele trei locuri, iar acestia sunt jucatorii dintre care puteti alege:

M-18:

Alexandru Marinica, Vlad Stoicoviciu, Teodor Dobre, George Diaconescu, Mihai Bica

F-18:

Sonia Vilcinschi, Ana Stoenescu, Raluca Ioana Marinovici, Alexandra Chitanu, Irina Maria Mihai

 

Citește și: