Visit Oradea Streetball: Sandu Lungu, unu la unu cu Levi Szjiarto cel mai titrat baschetbalist român în activitate

Întâlnire de gradul zero pe terenul de baschet la Visit Oradea Streetball. Luptătorul MMA Sandu Lungu și Levente Szjiarto, cel mai titrat baschetbalist român în activitate au fost invitați speciali la ultima etapă din circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2017.

Deși avea încă urmele ultimei gale la care a participat, printre care și o entorsă destul de serioasă, Sandu Lungu a acceptat invitația organizatorilor și a intrat pe teren pentru a arunca la coș. L-a avut lângă el pentru îndrumări pe Levente Szjiarto, baschetbalistul echipei Steaua CSM EximBank, cel mai titrat jucător român în activitate, cu 12 titluri naționale.

“Nu cred că aș fi putut face carieră în baschet, nu am înălțimea potrivită, dar îmi place să încerc sporturi noi. Mă bucur că se organizează astfel de evenimente care promovează sportul și care la care participă mulți copii și tineri”, a spus Sandu Lungu.

În așteptarea noului sezon al Ligii Naționale, Levi Szijarto a venit să-și petreacă vacanța acasă la Oradea, alături de familie. “Am venit să îl urmăresc pe fratele meu, care participă la turneu și mă bucur de vacanță în așteptarea sezonului următor”, a spus baschetbalistul orădean.

Visit Oradea Streetball se încheie în această seară. Evenimentul este organizat cu sprijinul Visit Oradea, CSM Oradea și Primăria Oradea. Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Raiffeisen Bank, Nike, Fitbit, Ursus Cooler, Gatorade, Ideal Board Games, Pegas și Kiss FM.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.