Vezi cand joci in 2013 la Sport Arena Streetball!

Sport Arena Streetball, singurul campionat de baschet 3×3 din Romania isi va desfasura in anul 2013 cel de-al noualea sezon. Si in acest an, campioana Sport Arena Streetball va reprezenta Romania in circuitul mondial FIBA 3×3 World Tour.

Spectacolul va debuta pe terenurile din Universitatea Politehnica Bucuresti la finalul lunii mai urmand ca turneul Master, cel care va desemna cea mai buna echipa de baschet 3×3 din Romania in 2013 sa se dispute la inceputul lunii august.

Dupa un sezon 2012 in care baschetul 3×3 romanesc a avut rezultate extraordinare in competitiile internationale, in acest an se anunta o concurenta acerba pentru titlul de campioana la Sport Arena Streetball, echipa care va reprezenta Romania la FIBA 3×3 World Tour Praga (24-25 august).

Drumul castigatoarei de la Sport Arena Streetball ar putea continua apoi catre marea finala mondiala, FIBA 3×3 World Tour Final, care in acest an va avea loc la Istanbul, la sfarsitul lunii octombrie.

Calendarul Sport Arena Streetball 2013 arata astfel:

Turneul 1: 24-26 mai

Turneul 2: 21-23 iunie

Turneul 3: 12-14 iulie

Turneul 4: 2-3 august

Turneul Master: 3-4 august

Pentru echipele care nu au obtinut calificarea la Master, traditia va fi pastrata si vor putea juca, in paralel cu Masterul, intr-un turneu separat, urmand ca invingatoarea de la Turneul 4 sa joace direct in fazele eliminatorii de la Master.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.