Fii starul baschetului universitar!

Ești student, masterand sau doctorand in orice universitate din Romania? Esti pasionat de baschet? Fa-ti echipa si vino sa joci la Campionatul Universitar de Baschet 3×3, editia 2012-2013!

Competitia este organizata de Federatia Sportului Scolar si Universitar (www.fssu.ro), Federatia Romana de Baschet (www.frbaschet.ro), Student Sport (www.studentsport.ro) si Sport Arena Streetball (www.3la3.ro).

Alege-ti trei coechipieri, inscrie-ti echipa prin intermediul site-ului www.3la3.ro iar drumul catre glorie e deschis. Poti sa-ti duci echipa catre titlul de campioana nationala universitara la baschet 3×3, poti deveni MVP-ul turneului, poti participa la concursurile de trei puncte, de abilitati si slamdunk si poti castiga o multime de premii.

Competitia va avea trei faze zonale (Bacau, Sibiu si Bucuresti) si un turneu final.

Turneul final al Campionatului Universitar de Baschet 3×3 va fi organizat la Bucuresti, la finalul lunii mai, sub forma unui mega-eveniment dedicat baschetului, la care vor participa cele mai bune echipe studentesti din tara.

Vei avea parte de toate conditiiile optime specifice : terenuri si panouri omologate FIBA, meciuri transmise live pe internet, statistici, pentru a vedea daca esti cel mai bun jucator, precum si galerii foto si video de la fiecare meci.

Competiția este cuprinsă în calendarul actiunilor sportive naționale ale Federației Sportului Scolar si Universitar  și  Federatiei Romane de Baschet .

 

Program:

Faza zonala Sibiu: 18 – 21 Martie2013

Faza zonala Bucuresti: 1 – 4 Aprilie 2013.

Faza zonala Bacau: 08 – 11 Aprilie 2013

Turneu  final – București, Sport Arena, 24-26.05.2013

 

Regulamentul complet al competitiei poate fi descarcat de AICI!

Regulamentul de joc poate fi descarcat de AICI!

Un ghid pentru procedura de inscriere il gasiti AICI

Citește și:

One Thought to “Fii starul baschetului universitar!”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.