Vaneaza tricoul de campion! Inscrie-te la Sport Arena Streetball

Astazi, de la ora 15.00, incep inscrierile pentru primul turneu Sport Arena Streetball din 2014, care se va disputa intre 16 si 18 mai pe terenurile din Universitatea Politehnica Bucuresti.

Cea mai populara competitie de baschet 3×3 se afla la cel de-al zecelea sezon si asteapta si in acest an peste 4000 de participanti la cele cinci turnee care vor avea loc de-a lungul verii. Inscrierea este gratuita si se face online, pe site-ul www.3la3.ro, in limita a 200 de echipe per turneu.  

Cel de-al zecelea sezon aduce si o premiera la Sport Arena Streetball, castigatorii fiecarui turneu urmand sa primeasca “Tricoul de campion”, asemenea ligilor profesioniste.

NU UITATI CA O ECHIPA ESTE INSCRISA IN TURNEU DOAR DUPA CE TOTI COMPONENTII EI AU CONFIRMAT PARTICIPAREA!

Participantii sunt impartiti in patru categorii de varsta – U14, U18, Open (+18 ani) si Veterani (+35 ani), atat la masculin cat si la feminin. Nu vor lipsi concursurile individuale (trei puncte si skills), demonstratiile de slam-dunk si atmosfera bine cunoscuta, marca Sport Arena Streetball.

Campionatul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena si ACS Sport Promotion în colaborare cu Federația Română de Baschet, Universitatea Politehnică București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.

Citește și:

One Thought to “Vaneaza tricoul de campion! Inscrie-te la Sport Arena Streetball”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.