Un campion de la Asesoft, la Sport Arena Streetball

Andrei Capusan, campion national la baschet cu Asesoft Ploiesti in sezonul recent incheiat al Diviziei A a fost prezent vineri seara la Sport Arena Streetball.

Desi nu era la curent cu marele premiu din acest an de la cateogria plus 18 ani, participarea la turneul FIBA 3×3 World Tour Madrid, Capusan nu regreta ca nu si-a facut echipa, preferand sa se relaxeze dupa un sezon lung si obositor.

„M-am gandit ca ar fi mai bine sa mai lasam si pe altii sa joace baschet. Noi, jucatorii profesionisti, suntem in vacanta dupa ce am muncit un sezon intreg”, a spus Capusan.

„Pentru mine a fost un sezon extrem de greu dar extrem de placut. De cand joc baschet astept un titlu de campion national si am muncit extrem de greu pentru acest lucru, si ca echipa si individual, iar pana la urma s-au vazut roadele”, a completat campionul de la Asesoft.

Capusan prevede un viitor stralucit pentru Sport Arena Streetball, mai ales ca o multime de copii si tineri vin sa joace la turneul din Politehnica. „Este un fenomen care incepe sa prinda din ce in ce mai bine la public, a devenit practic un sport in masa si are un viitor foarte frumos, mai ales ca vad cat mai multi copii aici. Inscrieirle sunt din ce in ce mai mari la fiecare turneu si e un lucru senzational”, a mai spus Capusan, care va participa sambata seara, alaturi de Virgil Stanescu, la un meci demonstrativ impotriva jucatorilor din nationala de rugby a Romaniei.

Vezi aici interviul cu Andrei Capusan:

Citește și: