Atmosfera fierbinte la Sport Arena Streetball

Seara de sambata de la Sport Arena Streetball a mai avut parte de mai multe momente inedite.

Mai intai a avut loc un meci de rugby-baschet intre echipa “Stejarilor”, alcatuita din componenti ai nationalei de rugby a Romaniei si cea a “Brazilor”, din care au facut parte baschetbalistii Virgil Stanescu (BC Mures), Andrei Capusan (campion cu Asesoft Ploiesti) si Dani Popescu (BCM Pitesti).

Stejarii, coordonati de pe margine de antrenorul secund Marius Tincu, care vin dupa o victorie in IRB Nations Cup cu Uruguay, 29-9, s-au descurcat excelent si pe terenul de baschet, mai ales in defensiva, fiind foarte greu de depasit.

Regulile jocului de baschet si cele ale rugbiului s-au contopit, componentii celor doua echipe fiind implicati intr-o gramada ordonata, pentru ca mai apoi sa execute aruncari libere cu mingea de rugby.

La final, doi dintre stejari l-au ridicat deasupra inelului, asemenea tusei din rugby, pe Virgil Stanescu, fostul capitan al nationalei de baschet reusind probabil cel mai usor slam-dunk din viata sa.

Terenul a fost apoi luat cu asalt de cantaretele Roxana Nemes si Ornela Pasare si fotmodelul Gina Maican au incins atmosfera la Sport Arena Streetball.

Cele trei reprezentante ale Centrului de Remodelare Corporala Glamour au facut echipa in fata unor adversari la prima vedere extrem de periculosi.

Luptatorii K1 Ionut “Pitbull” Atodiresei, proaspat campion intercontinental in versiunea WAKO Pro, alaturi de Alexandru Gabriel si de Daniel Bobu s-au lasat insa fermecati de frumusetea adversarelor si au ramas deseori fara replica.

Fetele in schimb n-au avut mila si au apelat la orice mijloace pentru a-si depasi adversarii, mai ales ca arbitrii intalnirii organizate in colaborare cu revista Casino Life & Business Magazin au fost extrem de permisivi.

Pentru ca spectacolul sa fie complet, cei mai buni dunkeri din Romania s-au duelat din nou la Sport Arena Streetball, de aceasta invingator fiind timisoareanul Adrian Bente, cel poreclit Superman.

Acesta l-a invins in finala pe Vlad Muscurel. Superman a reusit doua dunkuri care au fost notate cu punctaj maxim de cei trei membri ai juriului, din care a facut parte si Ryan Burke, reprezentatul Sport Court, compania care furnizeaza suprafata de joc de la Sport Arena Streetball.

Citește și:

One Thought to “Atmosfera fierbinte la Sport Arena Streetball”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.