Ultima sansa de a juca la Sport Arena Streetball! Inscrierile incep luni

Cel de-al 11-lea sezon din istoria Sport Arena Streetball, competiția care adună an de an mii de jucători pe terenurile de baschet 3×3, se apropie de final. Înscrierile pentru ultima etapă încep luni, 27 iulie, de la ora 15.00 AICI pe site, în limita a 100 de echipe!

Turneul va avea loc în zilele de 31 iulie și 1 august și prefațează marea finală, Masterul Sport Arena Streetball, care se va disputa duminică 2 august.

Cei mai buni jucători din acest sezon, la fiecare categorie, s-au calificat deja pentru turneul Master și sunt invitați ca până pe data de 30 iulie să își creeze echipele și să le comunice către Sport Arena: VEZI AICI MAI MULTE AMĂNUNTE!

Jucătorii care nu sunt calificați la Master se vor putea înscrie pentru Turneul 4, de unde echipele clasate pe primele locuri pot obține de asemenea calificarea la Master (în funcție de numărul de echipe înscrise direct, vom decide numărul echipelor care avansează de la Turneul 4).

Echipa care va câștiga Masterul Sport Arena Streetball la Categoria Open Masculin se va califica pentru FIBA 3×3 World Tour, turneul Masters de la Lausanne (Elveția), care va avea loc în perioada 28-29 august.

Campionatul Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena și ACS Sport Promotion cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade și Maguay.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.