Turneul 4, ultima sansa pentru Master

Luni 20 iulie, de la ora 15.00, vor incepe inscrierile pentru Turneul 4 al singurului campionat de baschet 3×3 din Romania, Sport Arena Streetball. 
Este ultima sansa pentru echipe sa acumuleze puncte in vederea calificarii pentru turneul Master, marea finala a anului 2012, care va avea loc intre 10 si 12 august.
Dupa recordul de viteza realizat la inscrierile pentru Turneul 3, cand cele 162 de echipe s-au inscris in doar 165 de minute, ne asteptam la o noua avalansa, mai ales la categoria masculin plus 18 ani, acolo unde miza este dubla.
Primele patru echipe la categoria mai sus amintita, respectiv semifinalistele, se vor califica pentru Sport Arena Bucharest Challenger, marele turneu international din 4-5 august, care va avea loc in Piata George Enescu din Bucuresti. Acolo, ele vor lupta cu alte 12 echipe din Europa pentru premiile in valoare de 5000 de euro dar si pentru un loc la FIBA 3×3 World Tour Master Istanbul.
De la Turneul 4 nu va lipsi nici Show-ul de sambata seara, in cadrul caruia vor fi din nou prezenti invitati speciali si se vor desfasura traditionalele concursuri de Slam Dunk, 3 Puncte si Skills Challenge, ultimul, introdus la editia precedenta in premiera, avand un mare succes atat printre competitori cat si printre fani.
Va asteptam incepand de vineri, ora 16.00, pe terenurile din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, pentru un nou weekend plin de baschet de calitate, atmosfera unica si nu in ultimul rand distractie pe cinste.

Citește și:

One Thought to “Turneul 4, ultima sansa pentru Master”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.