Tricolorii, al treilea succes la Sport Arena Streetball in 2014

Turneul al treilea al Sport Arena Streetball a fost câștigat, la categoria Open, de echipa națională, Tricolorii, care bifează al treilea succes în acest sezon.

Angel Santana, Bogdan Popescu, Catălin Vlaicu și Vasile Ștefan sunt în pole-position pentru a reprezenta România în circuitul mondial, iar evoluțiile lor ne dau mari speranțe și pentru un rezultat excelent la Europene, după ce la Campionatele Mondiale din Rusia au fost la un pas de semifinale.

Echipa va evolua în aceeași formulă și la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, turneul internațional care va avea loc în zilele de 26 și 27 iulie la Piața Universității și va reuni cele mai bune patru echipe românești și 12 dintre cele mai bune echipe din Europa.

Următoarele două turnee Sport Arena Streetball vor avea loc de-a lungul aceluiași weekend, în perioada 1-3 august. Primele două zile sunt rezervate Turneului 4, în timp de duminică, 3 august, se va disputa Turneul Master Sport Arena Streetball, care va desemna campioanele sezonului 2014, al zecelea din istoria competiției. În weekend-ul recent încheiat, peste 600 de jucători au evoluat la Sport Arena Streetball, pe terenurile din Universitatea Politehnică București, ridicând numărul participanților din acest sezon la aproape 2000. Fiecare dintre cele trei turnee de până acum a avut la start cel puțin 160 de echipe.

Campionatul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena şi ACS Sport Promotion, în colaborare cu Federația Română de Baschet, Universitatea Politehnică București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.