Luni încep înscrierile la Turneul 3 Sport Arena Streetball

Cel de-al treilea turneu Sport Arena Streetball din sezonul 2014, al zecelea din istoria competiției, va avea loc între 11 și 13 iulie pe terenurile din Universitatea Politehnică București. Înscrierile încep luni, 7 iulie, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.

Studenții au scăpat de emoțiile sesiunii, liceenii au scăpat de emoțiile bacului, e vremea ca toată lumea să strige în cor: A venit vacanțaaaaa!

Și unde poți scăpa cel mai bine de durerile de cap pe care ți le-a dat cine știe ce problemă complicată de fizică cuantică sau eseul despre viziunea asupra lumii reflectată în textele lui Eminescu, decât la Sport Arena Streetball?

Nu există astfel niciun motiv pentru a rata turneul al treilea, ultimul la care jucătorii pot acumula puncte pentru a obține calificarea la Masterul de la începutul lunii august.

La fel ca la primele două turnee din acest an Sport Arena pune din nou la bătaie tricourile de campioni, iar dacă pentru examenele pe care le-ați luat n-ați primit nici măcar o diplomă, nu disperați, vi le oferă organizatorii, alături de alte premii.

Iar dacă la turneul al doilea echipa națională a Poloniei s-a pregătit la Sport Arena Streetball pentru Campionatele Mondiale, la Turneul 3 și-au anunțat participarea echipele naționale ale Olandei, atât la masculin cât și la feminin, care au început campania de pregătire pentru Campionatul European de baschet 3×3 care va avea loc la începutul lunii septembrie la București.

Cel de-al zecelea sezon Sport Arena Streetball a adunat deja, după primele două turnee, peste 1300 de jucători participanți. Cu peste 170 de echipe înscrise, în medie, la fiecare dintre primele două turnee, competiția de baschet 3×3 din București deține recordul de participanți în Europa și este printre cele mai mari din lume.

Campionatul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena şi ACS Sport Promotion, în colaborare cu Federația Română de Baschet, Universitatea Politehnică București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.