Steaua “86” la Sport Arena Streetball

Doi dintre reprezentantii generatiei de aur care a cucerit Cupa Campionilor Europeni in 1986 cu Steaua Bucuresti, Miodrag Belodedici si Adrian Bumbescu vin sambata sa joace baschet la Sport Arena Streetball.

Stalpii apararii din echipa care a realizat cea mai mare performanta din istoria fotbalului romanesc vin sa-si demonstreze calitatile si pe terenul de baschet, la Sport Arena Streetball.

Miodrag Belodedici, primul jucator din istorie care a cucerit de doua ori Cupa Campionilor Europeni cu doua cluburi diferite, este un mare pasionat de baschet, fiind un apropiat al fenomenului.

Obisnuia sa urmareasca, pe vremuri, ori de cate ori avea ocazia, meciurile colegilor de la sectia de baschet a clubului militar, care in anii 80 traversau la randul lor o perioada de glorie cu echipa in care straluceau Costel Cernat, Petre Branisteanu sau Anton Netolizchi.

Belodedici si Bumbescu vor fi prezenti in cadrul Show-ului de sambata, care va incepe la ora 17.00 si va mai include finalele concursurilor de slam dunk, skills challenge si 3 puncte.

Turneul 4 al Sport Arena Streetball debuteaza vineri, de la ora 16.00 si se incheie duminica seara.

Semifinalistele de la categoria masculin, plus 18 ani, vor reprezenta Romania la primul turneu international din istoria baschetului 3×3 din Romania, Sport Arena Bucharest Challenger, care va avea loc in perioada 4-5 august 2012, in piata George Enescu din Bucuresti si la care vor participa alte 12 echipe din Europa.

Citește și: