Sprite Streetball Battle – ultimul asalt pentu Turneul Final

Cele mai bune 45 de echipe din liceele bucurestene se vor duela in perioada 29 mai – 4 iunie in faza zonala de la Sprite Streetball Battle (www.spritestreetball.ro), cea mai tare competitie de baschet 3×3 pentru liceeni.

Primul turneu din faza zonala va avea loc pe 29 mai, la Colegiul National Sfantul Sava, urmand ca celelalte doua etape sa fie gazduite de Mega Mall, in zilele de 1-2 iunie, respectiv 3-4 iunie. Pe langa meciurile de baschet, vor fi organizate concursuri pentru spectatori si vor fi premiati cei mai originali fani ai echipelor care participa la competitie.

Impartiti pe doua categorii de varsta, clasele IX-X, respectiv XI-XII, atat la masculin cat si la feminin, cei peste 150 de sportivi liceeni viseaza sa-si califice echipele din care fac parte in marea finala, care va avea loc in Piata Universitatii, in zilele de 11 si 12 iunie. Castigatorii Sprite Streetball Battle la fiecare categorie vor fi recompensati cu cate o consola de jocuri X-Box Kinect.

In faza preliminara, caravana Sprite Streetball Battle a vizitat 15 licee bucurestene. Aproape 300 de participanti din 35 de licee s-au inscris la aceasta competitie, aflata la prima editie, fiecare dintre ei primind kit-ul de jucator, constand intr-un maieu de joc si un cadou din partea Sprite.

Virgil Stanescu, fostul capitan al echipei nationale de baschet si actualul presedinte al clubului Steaua CSM EximBank, impreuna cu Angel Santana, campion European la baschet 3×3 cu nationala Romaniei, sunt ambasadorii competitiei si vor fi alaturi de participanti si la fazele zonale.

Iata programul complet al fazei zonale:

Vineri, 29 mai, Colegiul National Sfantul Sava

Luni 1 iunie – Marti 2 iunie, Mega Mall

Miercuri 3 iunie – Joi 4 iunie, Mega Mall

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.