Sport Arena a gazduit Basquareball Camp by Virgil Stanescu

Aproape 90 de copii au avut ocazia, timp de o saptamana, sa-si imbunatateasca aptitudinile baschetbalistice in cadrul Basquareball Camp by Virgil Stanescu, editia a 6-a, organizat cu sprijinul Kinder Sport pe terenurile Sport Arena din Politehnica.

Campul a fost coordonat de reputatul antrenor croat Niksa Bavcevic, care incepand din acest sezon s-a alaturat echipei de tehnicieni de la Steaua CSM EximBank, impreuna cu presedintele si jucatorul Stelei, Virgil Stanescu.

Bavcevic, fost antrenor in Euroliga, care in Romania a pregatit Steaua Turabo si U Mobitelco Cluj, va coordona si programul RESPECT – Resurse pentru Educatia Copiilor si Tinerilor, initiat de Steaua CSM EximBank.

Viitorii profesionisti au lucrat din plin la tehnica individuala, aceasta fiind una dintre temele principale de pregatire, fiind indrumati de tehnicienii din cadrul programului RESPECT, care se vor ocupa de grupele de juniori ale Stelei: Ionut Bascoveanu, Sorin Dragomirescu, Radu Costea, Stojadin Markovic si Claudiu Fometescu, ultimii doi activand si ca secunzi la echipa de seniori.

Cei aproape 90 de copii au beneficiat, gratuit, de cele mai bune conditii si au avut sansa sa-i cunoasca mai indeaproape si sa asculte sfaturile unor adevarati profesionisti, baschetbalistii de la Steaua CSM EximBank.

Slaven Cupkovic, campion mondial de juniori, Robert Nyakundi, campion national in Romania anul trecut, alaturi de Milos Petkovic, Garry Gallimore sau Ivan Bosnjak, au fost prezenti la camp pentru a sta de vorba cu pustii. 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.