Justin Darlington despre dunkul perfect

Canadianul Justin Darlington, numit “World King of Dunk” in iunie la 3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball, va fi unul dintre protagonistii ultimului turneu din seria FIBA 3×3 World Tour, cel de la Rio.

Darlington a vorbit pentru site-ul circuitului mondial despre dunkurile sale. “Pentru ca dunk-ul sa fie perfect mingea trebuie sa intre lin in cos, fara sa se loveasca de inel, iar miscarea trebuie sa aiba forta, mingea sa intre cu putere”, a spus canadianul.

“Cele mai bune dunk-uri pe care le-am dat vreodată au fost din roată, pe sub ambele picioare sau pe sub ambele picioare, peste om”, a mai spus cel poreclit Jus Fly, al carui idol este, cine altul, Vince Carter.

Este măgulit de faptul că este considerat cel mai bun dunker din lume în momentul de față, dar nu aceasta este cel mai mare compliment pe care l-a primit pentru dunk-urile sale. “Copiii au ajuns să facă proiecte la școală pe dunk-uri, le consideră profesia mea, iar acest lucru este cu adevărat măgulitor”, a mai spus Darlington. 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.