Showtime pe bicicleta la Wizz Air Sport Arena Streetball

La Wizz Air Sport Arena Streetball e spectacol și atunci când nu se joacă baschet. Iar la primul turneu showtime-ul a fost asigurat de cel mai bun biker de trial din România, Orban Gabor, semifinalist în acest an la Românii au Talent.

Să sari cu tot cu bicicletă la o înălțime de peste un metru ar face invidios orice dunker, dar pentru Orban Gabor n-a fost o problemă. Și continuând asemănarea cu concursurile de dunkuri, bikerul a sărit și peste patru oameni cu bicicleta sa specială, care cântărește doar opt kilograme, dar costă peste 2500 de euro.

Gabi a dovedit apoi cât de simplu este să agăți fete atunci când ești specialist în trial. După ce i-a dat mari emoții celei care a avut curajul să participe la una dintre demonstrațiile sale, sărind peste și pe lînga ea de nenumărate ori cu bicicleta, showman-ul a răsplătit-o și cu un moment de tandrețe, spre deliciul publicului.

Cu un fizic de invidiat, întreținut prin cele cîteva ore bune pe care le petrece pe bicicletă zilnic și cei șapte-opt kilometri de jogging, Gabi a făcut ravagii printre baschetbaliste și a fost aplaudat la final de toată lumea pentru show-ul său.

„Deși la prima vedere sunt doua sporturi total diferite, baschetul 3la3 și trialul pe bicicletă au și lucruri în comun, iar unul dintre ele este că ambele încearcă să ajungă printre disciplinele olimpice. Și noi, participanții la trial, încercăm să ducem sportul nostru la Jocurile Olimpice prin petiții deschise în toată lumea”, a spus la final Orban Gabor. „M-a impresionat ceea ce am văzut la Sport Arena Streetball, în special numărul foarte mare de participanți”, a mai spus invitatul nostru special.

În curând, pe canalul nostru de You Tube veți putea urmări întreaga prestație a lui Orban Gabor de la Wizz Air Sport Arena Streetball.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.