Atunci cand un dunker castiga la trei puncte

Primul turneu din 2013 al campionatului de baschet 3×3 Wizz Air Sport Arena Streetball a avut parte și de câteva surprize.

Una dintre ele a fost concursul de trei puncte, acolo unde toate ierarhiile au fost date peste cap. Dacă multiplul câștigător Bogdan Amăriucăi nu s-a calificat în finală, marcând doar două puncte în preliminarii, Tudor Boruz a fost on-fire, calificându-se în ultimul act cu patru reușite din cele cinci încercări.

În prima rundă din finală, fostul și poate viitorul dunker Tudor Boruz, în prezent specialist în unu la unu și mai nou aruncări de trei puncte, a fost provocat serios de Raluca Maxian, cei doi având nevoie de un baraj pentru a afla care dintre ei va merge mai departe. Până la urma Boruz a fost de neoprit și este pentru prima oară în istoria concursurilor de trei puncte de la Sport Arena Streetball când se impune un dunker.

Bogdan Amăriucăi și-a luat revanșa la Skills Challenge, bifând încă un succes într-un concurs dedicat în principal conducătorilor de joc, dar la care Bobiță nu are deocamdată rival.

La capitolul surprize consemnăm și eliminarea prematură a echipei lui Verde, Library Addicts, care a pierdut în optimi în fața Albilor care știu să sară, având însă scuza că Alin Spahiu nu a fost prezent la meci, alegând să joace la Campionatele Universitare.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.