Show total la Sport Arena Bucharest Challenger!

Sport Arena Bucharest Challenger, turneului anului in baschetul 3×3 din Romania, a fost la inaltime si la propriu si la figurat in prima zi a competitiei. 
Nu stim cum s-a vazut Piata George Enescu din perspectiva celor de la Dunking Devils, insa de jos, de la nivelul terenului si al tribunelor, spectacolul facut de acestia a fost incantator. Cei aproape 2000 de spectatori prezenti in tribune si in jurul terenului au fost martorii unor executii unice in Romania, care i-au lasat cu gura cascata.
Meciurile au fost la fel de incinse precum temperatura din aer si bucuria fanilor a fost cu atat mai mare cu cat nu au urmarit doar meciuri spectaculoase, ci au aplaudat calificarea a trei echipe romanesti, dintre cele patru prezente la start, in sferturile de finala ale competitiei, care continua astazi, de la ora 17.30, tot in Piata George Enescu.
Evenimentul, transmis in direct de Sport.ro, a avut parte si de un anunt oficial in premiera, acela la transferului de senzatie pe care campioana Romaniei, Asesoft Ploiesti, l-a facut in aceasta vara, obtinand semnatura lui Virgil Stanescu, unul dintre cei mai valorosi baschetbalisti romani din ultimul deceniu.
Stanescu, participant la Sport Arena Bucharest Challenger alaturi de echipa Ironie Fina, a primit si tricoul cu numarul 22, cu care va evolua in viitorul sezon.
Seara de sambata s-a incheiat cu o demonstratie de break dance a trupei Frequency si cu un concert al celor de la CTC – Doc, Deliric si Vlad Dobrescu, ultimul fiind la platane pe toata durata competitiei, pentru a asigura atmosfera sonora in Piata George Enescu.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.