Romanii, campioni la Sport Arena Bucharest Challenger

Cel mai tare turneu de baschet 3×3 organizat vreodata in Romania, Sport Arena Bucharest Challenger, s-a incheiat cu victoria echipei romanesti Pensionarii Asigurati, care au incasat marele premiu de 3000 de euro si vor reprezenta astfel Romania la FIBA 3×3 Masters de la Istanbul.
Aproape 2000 de fani au umplut pana la refuz tribunele arenei amenajate in Piata George Enescu si au populat toate laturile terenului pentru a vedea o finala suta la suta romaneasca, oponentii „Pensionarilor” fiind cei de la Choco Loco, care au incasat un premiu de 1200 de euro.
Cel mai bun jucator al competitiei a fost declarat romanul de origine spaniola Angel Santana, campion al Romaniei cu Asesoft Ploiesti in sezonul precedent. El a avut alaturi alti doi divizionari A, Silviu Lupusavei de la CSM Oradea si Bogdan Popescu de la BC Timisoara. Cel de-al patrulea component al echipei campioane a fost Bogdan Balanica.
Pe locul al treilea s-a clasat echipa sarba SK Millenium.
Premierea a fost oficiata de Ecaterina Andronescu, ministrul educatiei si de Virgil Stanescu, care si-a anuntat transferul la Asesoft Ploiesti sambata, chiar in cadrul Sport Arena Bucharest Challenger si in direct pe sport.ro
Trupa slovena de acrobatii baschetbalistice Dunking Devils a pastrat tot ce a fost mai bun pentru aceasta a doua zi de la Sport Arena Bucharest Challenger. Cei sase sloveni care au uimit pana si salile din NBA cu elementele lor spectaculoase i-au facut pe fanii romani sa aplaude frenetic dupa fiecare executie.
Nu a lipsit din programul lor nici Superman, care a zburat in drumul catre cos peste toti copiii care au avut curajul sa vina pe teren pentru a contribui la acest spectacol unic in Romania.
Atmosfera vazuta doar la meciurile din NBA a fost completata de concursurile de 3 puncte, castigat de sarbul Dusan Bulut si cel de Skills Challenge, al carui premiu a fost obtinut de Gregor Ruhling din Austria.
Totul s-a desfasurat pe ritmurile de hip-hop mixate live de Vlad Dobrescu de la CTC iar programul artistic a fost completat de Barbarossa Samba Band powered by The Bound Club&Bar.
Sport Arena le multumeste partenerilor de la The Group, Champion, Red Bull, Radacini Motors, Rin Central Hotel si Aquapark care au contribuit din plin la buna desfasurare a competitiei.
Speram ca in 2013 sa oferim publicului din ce in ce mai pasionat de baschetul 3×3, o noua competitie de referinta pentru acest sport care se afla pe cale de a primi si recunoasterea olimpica.

Citește și:

3 Thoughts to “Romanii, campioni la Sport Arena Bucharest Challenger”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.