Schimbare de ultim moment in echipa Romaniei pentru Miami

Sport Arena UPB, echipa care va reprezenta Romania la FIBA 3×3 World Tour Final de la Miami (21-23 septembrie), a suferit o modificare de lot de ultima ora, Bogdan Balanica fiind inlocuit cu Catalin Vlaicu.
Din pacate, Bogdan, care a contribuit la calificarea echipei romanesti mai intai la Mastersul de la Istanbul si apoi, la marea finala de la Miami, fiind clasat in acest moment pe locul cinci in ierarhia mondiala de pe 3x3planet.com, a intampinat probleme in a primi viza pentru Statele Unite si nu a putut face deplasarea.
Catalin Vlaicu, care la Sport Arena Bucharest Challenger a jucat in sferturile de finala iar la Mastersul Sport Arena Streetball a ajuns pana in finala, va fi jucatorul care va incerca, alaturi de Angel Santana, Sergiu Souca si Andrei Constantin sa obtina o performanta cat mai buna la Miami.
Vlaicu a jucat in aceasta vara alaturi de Angel Santana la doua turnee importante, ocupand locul 2 la Moscow Open si calificandu-se in optimile de finala ale Campionatului Mondial de la Atena, acolo unde in faza grupelor a contribuit la istorica victorie asupra Statelor Unite.

Citește și: