#SAS2023: Turneul 3 se joacă în weekend!

Cel de-al treilea turneu din circuitul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour va avea loc între 30 iunie și 2 iulie în baza sportivă Poli Arena din Universitatea Politehnică București.

ÎNSCRIE-TE AICI!

Taxa de înscriere la acest turneu este de 50 de euro / echipă. Taxa se achită online de către căpitanul echipei (sau cel care a înscris echipa) pentru toată echipa, accesând butonul PayPal din modulul de înscriere (nu este necesar cont de PayPal, plata se efectueaza cu ajutorul unui card, ca orice altă plată online).

Pentru jucătorii care participă pentru prima oară în acest sezon la turneele Sport Arena Streetball și nu dețin un maiou oficial de joc, îl vor putea achiziționa la terenuri, înainte de primul meci din competiției, contra sumei de 100 de lei (plată cash sau cu cardul). Maioul oficial de joc este obligatoriu pentru participarea la turneu și trebuie purtat în timpul meciurilor.

Programul meciurilor va fi afișat în cursul zilei de joi, 29 iunie, iar partidele vor începe vineri 30 iunie, nu înainte de ora 16.00.

Cei mai buni jucători în urma clasamentelor individuale pe fiecare categorie, de la finalul celor cinci etape ale sezonului regulat, vor deveni eligibili pentru a-și crea echipa preferată în vederea turneului final care va avea loc la Constanța în perioada 7-10 septembrie.

Ca de fiecare dată în cadrul turneelor Sport Arena Streetball vor avea loc concursuri individuale cu premii oferite de către partenerii competiției, vor reveni concursurile de slam-dunk și baby-dunk iar terasa Poli Arena este deschisă pe tot parcursul competiției.

Sport Arena Streetball Tour 2023 este susținut de Mastercard, Nike, Horizon, Tissot, Albini Prassa, Ideal Board Games și Federația Română de Baschet. Radio-ul oficial al competiției este Kiss FM.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.