Ne așteaptă cel mai lung weekend din vară

Al treilea turneu din acest sezon vine și cu cel mai mare număr de echipe înscrise până acum, 153. În 2023, trecerea din iunie în iulie se va face la Poli Arena cu echipe noi dar și campioanele precedentelor două etape.

La Open feminin, Agro Squad caută al treilea titlu din această vară. Iar în echipă revine Sonia Kim, MVP-ul primului turneu, jucătoare care a reprezentat România la Jocurile Europene acum o săptămână, unde tricolorele s-au clasat pe locul al patrulea. Principalele pretendente la titlu vor fi Știința București și România 1 și 2, echipe formate din jucătoare care reprezintă țara noastră în competițiile internaționale.

La masculin nu participă CSM Constanța, echipa care a câștigat primul turneu și a ajuns până în finală în al doilea. Știința, principala rivală de anul trecut a constănțenilor adaugă doi jucători de la campioana etapei a doua: Foreign Ballers. Vladyslav Frolov și Jordan Swopshire, cel din urmă fiind MVP-ul turneului doi vor juca pentru Știința. Galați, Pitești, CSU ASE sunt doar câteva dintre echipele tari care caută primul titlu din acest sezon.

Este un record pentru acest sezon de echipe înscrise și la categoriile U21, 13 la băieți și 4 la fete.

La U18, echipa Belelele lu impresar este cu ochii pe un ”three-peat” după ce a câștigat primele două etape ale acestui sezon. Sunt 17 echipe care se vor lupta cu cea mai bună echipă de la U18 din această vară pentru titlul de la turneul trei.

Cele mai multe echipe sunt înscrise la U16 masculin, 34. În primele două turnee au fost 37 în total. Frații Broders sunt poate principala favorită după ce a câștigat primul turneu și a cedat finala în al doilea.

Avem simetrie în rândul junioarelor, unde s-au înscris 6 echipe atât la U14, cât și la U16 și U18 feminin.

După hiatusul de la turneul doi, competițiile de Slam Dunk și baby Slam Dunk revin pe terenurile de la Poli Arena. Iar, în premieră, va avea loc și un turneu de baschet 3×3 în scaun rulant, cu 6 echipe participante. În rest, rețeta rămâne aceeași iar pentru cei care o vor gusta pentru prima oară îi avertizăm că nu se vor mai sătura.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.