Romanii deschid balul la Istanbul. Vezi programul!

Sport Arena UPB, echipa care reprezinta Romania la FIBA 3×3 World Tour Istanbul va juca sambata, de la ora 12.00, unul dintre cele doua meciuri care deschid competitia.

Pe Terenul 2, Sport Arena va juca impotriva lituanienilor din Vilnius, cei care au castigat Moscow Open, invingandu-i in finala pe Ursii Carpatini, dar au pierdut in fata celor de la Pensionarii Asigurati la Prague Open in semifinale.

Romanii joaca urmatorul meci de la ora 14.50 importiva sarbilor din Kragujevac, echipa care a castigat Campionatul Mondial Universitar si care a inlocuit in ultimul moment echipa SK Millenium din Novi Sad, ai carei componenti au castigat pentru Serbia titlul mondial de seniori la Atena.

Al treilea meci al zilei de sambata este programat la ora 16.30 cu Istanbul East in timp ce ultima partida din grupe se va juca duminica, de la ora 12.40, cu Amman din Iordania.

Cele 15 echipe sunt impartite in trei grupe de cate cinci, primele doua plus cele mai bune doua locuri trei urmand a avansa in sferturile de finala.

Daca vor trece de grupe, romanii vor avea juca in sferturi fie de la 13.30 fie de la ora 14.00.

Semifinalele sunt programate duminica de la 14.50, respectiv 15.20, iar finala se joaca de la ora 16.30.

De la FIBA 3×3 World Tour Istanbul primele doua echipe clasate se vor califica pentru finala mondiala de la Miami, din 22-23 septembrie.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.