Regele consolei: Premii consistente la Turneul 2 Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball

Primul campionat de baschet 3×3 online, Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball programează în această săptămână cea de-a doua etapă. Raul Jurchescu (foto), tânărul de 16 ani din Timișoara care a câștigat deja două ediții ale eSport Arena Streetball va încerca să obțină un 3-peat.

TABLOU COMPETIȚIONAL ȘI PROGRAM

Gamerii vor avea posibilitatea să controleze superstaruri din liga profesionistă nord-americană precum LeBron James, Giannis Antetokounmpo, James Harden sau Kawhi Leonard pe modul Blacktop din jocul NBA2k20, iar competiția este deschisă atât utilizatorilor de Playstation cât și celor de Xbox One.

Fiecare dintre câștigătorii celor două categorii va primi ceasul campionului, oferit de către Tissot, prin intermediul distribuitorului Albini Prassa, kit-ul Game On, oferit de Raiffeisen Bank (minge de baschet oficială 3×3, rucsac, maiou și prosop). Sunt premiate primele patru locuri la fiecare categorie, partenerii competiției Aqirys și Marvo având pregătite scaune de gaming, căști de gaming precum și periferice pentru gaming.

Fazele finale la fiecare categorie vor fi transmise livestream pe conturile de YouTube și Facebook ale Sport Arena Streetball, sâmbătă pentru Xbox și duminică pentru Playstation.

Cei care urmăresc partidele online vor avea șansa să câștige numeroase premii la concursurile organizate pe parcursul transmisiei, marele premiu, oferit prin tragere la sorți, fiind un Playstation 4 Pro

eSport Arena Streetball aduce la un loc comunitatea celor pasionați de e-sports și participanții la turneele Sport Arena Streetball astfel încât baschetul 3×3 să nu se oprească în această perioadă în care competițiile tradiționale nu se pot desfășura.

Sport Arena Streetball continuă în online promovarea baschetului 3×3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, dar încurajează participanții la turneele tradiționale să se antreneze și să rămână în formă pentru momentul pe care îl așteptăm cu toții, revenirea în arenele din aer liber de pe tot cuprinsul țării.

Campionatul eSport Arena Streetball este susținut de către Raiffeisen Bank și organizat cu sprijinul Mastercard, Tissot, Aqirys, Marvo, Glovo, Bucovina, McDonalds și 2K Sports. Powered by Kiss FM.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.